Angels Channel

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Χαλαζίας Ροζ

Χαλαζίας Ροζ

Πέτρα της απόλυτης αγάπης

Περισσότερα


3,50 € με ΦΠΑ

Αγαπημένα

Share |

ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ  ΧΑΛΑΖΙΑΣ – ROSE  QUARTZ

Η πέτρα της απόλυτης αγάπης και της ευτυχίας. Ο Ροζ Χαλαζίας ανοίγει το τσάρκα της καρδιάς ενθαρρύνοντας την συγχώρεση, την ανοχή και την ευγένεια. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια και ζήλια. Χρησιμοποιείστε τον κρύσταλλο σε περιόδους στρες και συναισθηματικής κρίσης για να σας φέρει ηρεμία και αρμονία, μετατρέποντας τις αρνητικές ενέργειες σε ενέργειες αγάπης. Επιτρέπει να αποδεχτείτε και να αναγνωρίσετε την άνευ όρων συμπαντική αγάπη. Οι υπέροχες δονήσεις αυτού του κρυστάλλου μπορούν να βοηθήσουν στις Αγγελικές σας συνδέσεις. Φορέστε ένα ροζ χαλαζία κοντά στην καρδιά σας ή τοποθετήστε τον στην δεξιά γωνία της εισόδους του σπιτιού σας, για να προσελκύσετε μία νέα αγάπη, ή για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ένας κρύσταλλος στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας σας θα φέρει ηρεμία και αγάπη στη σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε βαθιά συναισθήματα. Επίσης μπορεί να απαλύνει την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες, πονοκεφάλους, πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και την διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.  

Συνεργάζεται – Σχετίζεται: 

Κρύσταλλοι: Αμέθυστος, Φεγγαρόπετρα, Νεφρίτης.

Χρώμα κεριού: Ροζ

Τσάκρα: 4ο (τσάκρα της καρδιάς)

Στοιχείο: Γη

Λουλούδια & Φυτά: Μαργαρίτα, πασχαλιά και τριαντάφυλλο.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Echinacea, Υλάνγκ- Υλάνγκ, Γεράνι.

Πλανήτης: Αφροδίτη

Αρχάγγελος: Καμουήλ & Ραφαήλ

Ζώδιο: Ταύρος & Καρκίνος, Ζυγός

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο κάτω από τη βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.                                 


Πρόταση: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Ροζ Χαλαζία κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης, τοποθετώντας το στο 4ο τσάκρα. Επίσης είναι κατάλληλο για επίκληση στον Αρχάγγελο Καμουήλ και στον Αρχάγγελο Ραφαήλ


Κατά την Τζόϋς Κέλλερ, στο βιβλίο της "Καλώντας τους Αγγέλους" μπορείτε κρατώντας τον Ροζ Χαλαζία να αυξήσετε την υπομονή και την αυτοκυριαρχία σας. Επαναλάβετε με ηρεμία και γαλήνη το παρακάτω μάντρα κάθε φορά που νιώθετε εκνευρισμό.

«Άγγελοι της Υπομονής,

Γεμίστε με αυτοκυριαρχία.

Βοηθήστε με να ξεπεράσω

κάθε εκνευρισμό και φασαρία.»

 

Αν πάλι αναζητάτε το ιδανικά σας ταίρι, υπάρχει η επίκληση της Τζόϋς Κέλλερ, από το βιβλίο της "Καλώντας τους Αγγέλους", «Για να βρείτε το ταίρι σας»

Άγγελε της Αγάπης,

Άγγελε του Φωτός,

βρες μου σε παρακαλώ το ταίρι μου

απόψε κιόλας αν είναι δυνατόν!»

Οραματιστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, πως θέλετε να είναι ο ιδανικός σας σύντροφος. Ανοίξτε το τσάκρα της καρδιάς σας και επιτρέψτε στους αγγέλους σας να σας βοηθήσουν. Επαναλάβετε με αγάπη και χαμόγελο τρεις φορές την ημέρα το παραπάνω μάντρα, ιδιαίτερα πριν φύγετε από το σπίτι σας.

 

Όλοι οι κρύσταλλοι συνοδεύονται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες τους.

Η αναγραφόμενη τιμή ισχύει για έναν κρύσταλλο-πέτρα.

Ο κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός σε σχήμα και βάρος (περίπου 25χλστ. &  15γρ.).

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

No new products at this time

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Web Statistics